praktijk voor permanente make-up en huidverzorging

.....omdat je het verdient.

mikado 0344-630517
Praktijk voor permanente make-up en huidverzorging. Ook voor mannen!!


Permanente make-up: verrassend natuurlijk! Oók voor mannen!!!

Voor mannen is het nu ook hot om een smalle eyeliner (guyliner) te laten aanbrengen. Deze wordt tussen de wimpers (infralash) aangebracht. Oók voor de mannen jarenlang plezier van een prachtig uiterlijk. Styling van ogen en wenkbrauwen. Met permanente make-up ben je dag en nacht verzorgd met een natuurlijke uitstraling. Permanente make-up is er voor iedereen, die er op ieder moment verzorgd uit wil zien.

 

De pigmenten waarmee gewerkt wordt

De bruintinten hebben allen als basis mosterdgeel, wat de "leeftijd" van de kleur verlengt en een mooie, warme bruintint geeft zonder rood te zijn. De kleur vervaagt wel op den duur maar wordt niet rood.

 

Tevens bieden de vele correctiekleuren prachtige resultaten bij het corrigeren van lelijke restkleuren in de huid van 'oudere' permanente make-up. Hoe oppervlakkiger de pigmenten worden ingebracht hoe mooier de kleuren tot hun recht komen!

 

Permanentemake-up is bedoeld voor mensen die:

 

Opleidingen

Het aanbrengen van permanente make-up heb ik geleerd op verschillende opleidingsinstituten. Eerst heb ik een privé opleiding gehad, waarbij ik veel praktijkervaring heb opgedaan. Daarna heb ik verschillende masterclasses gevolgd bij de Academie voor PMU om de puntjes op de i te zetten.

 

 

Zo werkt het:  

   

Er bestaat een bloederige methode waarbij de wenkbrauwen gezet worden met een mesje. Deze methode doe ik niet!